färg.

form.

design.

Nej då...

Vi erbjuder inte bara produktion av webbsidor. Vi gör också grafisk design och original för trycksaker som t ex logotyper, grafiska profiler, broschyrer, visitkort, annonser . . .

Vad behöver du?

Hemsida

Vi erbjuder en billig och samlad service som består av av design, programmering av en individuellt designad och mobilanpassad hemsida – precis efter dina egna önskemål. Den innehåller en enkel uppdateringsmodul som säkrar att du enkelt kan uppdatera text och byta ut bilder på din hemsida. Vi kan, om du vill, också göra det åt dig.

VI BYGGER ALLTID MED RESPONSIV DESIGN
Användandet av webb i mobiler och surfplattor ökar ständigt och idag är det minst lika viktigt att hemsidan fungerar lika i alla enheter. Genom att bygga med responsiv design anpassar sig din webbplats efter besökarens enhet och skärmstorlek utan att innehållet förändras.

Kontakta oss!

info@bangodesign.se​

Grafisk design

Vi producerar original för trycksaker i alla dessa former, t ex visitkort, inbjudningar, affischer mm. Helt enkelt det du behöver.

När ni behöver logotyp, ett enhetligt färgschema, teckensnittskombinationer och grafiska manér. Vi producerar även grafiska profiler som sätter tonen för hela er verksamhet. Använd den som underlag till identiteten i er webbplats och trycksaker.